Tuesday, November, 5th

    Day

  • DAY 1
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 09:00 - 09:30 | 30 mins

    Registration and Welcome Coffee  

  • 09:30 - 09:40 | 10 mins

    Welcoming Speech and Industry Overview  

    Ariel Barlaro, VP Americas, Dataxis

  • 09:40 - 10:10 | 30 mins

    The Transformation of Pay TV Operators  


    New generation of Pay TV Everywhere
    Hybrid linear and OTT services
    Aggregation of OTTs / content unbundling
    New VOD strategies & content dealings
    How to grow ARPU

  • 10:10 - 10:30 | 20 mins

    Convergence of Broadcasting and OTT and the Implications for Content Security  

    A One-on-One Session with Ali Hodjat, Director of Product Marketing – Media Solutions, Intertrust Technologies

  • 10:30 - 11:00 | 30 mins

    Media Networks: how to deploy Direct-To-Consumer  

    New multiplatform programming strategies
    Is Direct to Consumer an option in Latin America?
    The crisis of multi-channel bundles
    New consumer trends

  • 11:00 - 11:30 | 30 mins

    Coffee Break & Networking Sponsored by Seachange  

  • 11:30 - 12:00 | 30 mins

    Challenges for independent operators in Latin America  

    How to bring a competitive offer
    Importance of Internet + TV business
    Opportunities for OTT services in small markets
    Is there still room to rise Pay TV penetration?

  • 12:00 - 12:30 | 30 mins

    ATSC 3.0: VOD & OTT  

    Catch up models for broadcasters
    ATSC 3.0 and addressable advertising
    Time-shift TV and start-over features
    Opportunities to monetize VOD content

  • 12:30 - 13:00 | 30 mins

    Telcos and the New TV Business  

    DTH , IPTV or OTT: best platform approach
    Mobile + OTT: advantages of mobility
    Traditional Pay TV offer or OTT aggregation?
    How to upgrade networks for video services

  • 13:10 - 13:30 | 20 mins

    The war on content distribution, is the consumer in mind?  

    A One-on-One Session with Jesus Luzardo, VP, Head of Global Growth, Vindicia

  • 13:30 - 14:30 | 60 mins

    Lunch Sponsored by Amdocs  

  • 14:30 - 15:00 | 30 mins

    The Challenges of the Live Streaming  


    Live Streaming without latency. Is it possible?
    Impact, audience, visualization: the importance of metrics
    Quality productions vs. the impact of low-cost videos
    Synergies and multiplatform production
    The role of social networks

  • 15:00 - 15:20 | 20 mins

    The power of the operator against the fragmented content offer  

    A One-on-One Session with José Luis Vázquez, CEO, MIRADA

  • 15:20 - 15:50 | 30 mins

    New Pay TV and OTT models in the Caribbean  


    DTH, DTT, 5G and OTT
    Importance of Internet + TV business
    Opportunities for OTT services in Hospitality
    International OTT services

  • 15:50 - 16:20 | 20 mins

    Coffee Break & Networking  

  • 16:20 - 17:00 | 40 mins

    Is Pay TV via OTT the Future of TV?  

    Pay-TV services out of network
    Do skinny bundles make sense in Latin America?
    OTT Pay TV without STB to smart TVs
    Content right limitations

  • 17:00 - 17:20 | 20 mins

    As digital piracy continues to evolve, is technology the best way to fight back?  

    A One-on-One Session with Javier Perea, CEO, Smart Protection

  • 17:20 - 17:50 | 40 mins

    Streaming TV and Add-On Channels  

    OTT STB and new streaming devices
    Add-on channels and new bundle models
    OTT services and add-on channels as new “premium” models
    Pay TV services and VOD add-on channels

  • 17:50 - 18:30 | 40 mins

    Cocktail Sponsored by Nagra