Agenda

    Day

  • DAY 1
  • Keynote Speakers
  • Networking Activities
  • Debate Sessions
  • One on One Sessions
  • Panel Discussions
  • Welcoming Speech

  • Welcome Coffee

    09:00 - 09:30 | Networking Activity | 30 mins

  • Opening Ceremony

    09:30 - 09:40 | Welcoming Speech | 10 mins

  • Executive Panel 1: How OTT Pay TV Will Change Pay TV Business

    09:40 - 10:20 | Panel Discussion | 40 mins


    Ananías Escamilo - Gerente General, Cablevision Peru
    Rodrigo Aliaga Prado - Director , Digital TV Cable
    Esteban Matías Borrás - VP Comercial , Claxson
    Rohit Mehra - VP Sales, NAGRA
    Hugo Cosentino - Gerente General, San Luis CTV
  • One on One Session: The Future of OTT: How to amp up your revenue with an owned-and-operated service

    10:20 - 10:40 | One on One session

    OTT’s time in the spotlight has arrived, and broadcasters and content providers are all jumping at the chance to reach this new audience. Verizon Digital Media Services’ Jossi Fresco will discuss four key challenges to launching and growing an online video service: Choosing a distribution platform, maximizing content value, driving revenue and building an online audience.


    Jossi Fresco - Regional Director Latin America, Verizon Digital Media Services
  • Executive Panel 2: FTA TV Towards Multiscreen and OTT

    10:40 - 11:10 | Panel Discussion


    Gerardo López Gallo - Vicepresidente de Programación, Mercadeo e Investigación, Grupo Televisa
    Raul Dominguez - Director General, TCS DIGITAL
    Yuval Zukerman - Vice President, Media Sales for the Americas, Brightcove
    Borja Perez - Senior Vice President of Digital and Social Media, NBCUniversal Telemundo Enterprises
    Guillermo Sierra - Head of Television and Digital Services, HITN
    Cristian Daniel Cartagena González - Gerente General, Telemedellin
  • Coffee Break & Networking

    11:20 - 11:50 | Networking Activity | 20 mins

  • Executive Panel 3: Will it Be Possible to Monetize Sport Rights with OTT?

    11:50 - 12:30 | Panel Discussion | 40 mins


    Matias Rivera - CEO, Fanatiz
    Diego Saralegui - GM, GOLTV
    Guillermo Santa Cruz - Vice President, Latin America, Mexico & US Hispanic, IMG Media
    Mauricio Correa - Director General Derechos Latam, MediaPro
    Luis Ahumada - Director , Mediastream
  • Executive Panel 4: The Future TV and Multiscreen Advertising in FTA TV

    12:30 - 13:10 | Panel Discussion


    Marcelo Liberini - Vicepresidente Digital, Caracol TV
    Emilio Aliaga - Vicepresidente y Director General , Azteca Digital
    Gerardo Vélez - Head of Entertainment Partnerships for Latam , Twitter
    Victor Garcia - SVP, Managing Director LATAM , Publicis One Latin America
    David Rios - Head of Latin America & US Hispanic , Dailymotion
  • One on One Session: Transforming Television

    13:10 - 13:30 | One on One session | 20 mins


    Raul Aldrey - Vice President and Head of Pre-Sales for TV and Media, MediaKind
  • Lunch and Networking

    13:30 - 14:30 | Networking Activity | 60 mins

  • Executive Panel 5: The Value of Exclusive Content in Pay TV Competition

    14:30 - 15:10 | Panel Discussion | 40 mins


    José Daniel Gómez - Gerente General , DirecTV Colombia
    Paul Ragland - Vice President of Sales, Americas, Irdeto
    Francisco Smith - President – Distribution and New Media Development, HBO Latin America
    Gonzalo Fiure - EVP Entertainment, Fox Networks Latin America
    Alfonso “Poncho” De Anda - Founding Partner , iKabron
  • Executive Panel 6: New Opportunities for Pay TV in Latin America.

    15:10 - 15:50 | Panel Discussion | 40 mins


    Sergio Restrepo - CEO, Cable Mio - Tevecom
    Steve Oetegenn - President, Verimatrix
    José Luis Jacquet Matillon - Director General, TV Music House Jujuy
    Daniela Martinez - VP Corporate Strategy, User Intelligence & Ad Sales Administration , A&E Latin America
    Sergio Pizzolante - Presidente y Socio Fundador, CTMOBS
  • Coffee Break and Networking

    16:00 - 16:20 | Networking Activity | 20 mins

  • Executive Panel 7: New Distribution and Monetization Strategies for OTTs

    16:20 - 17:00 | Panel Discussion | 40 mins


    Terry Li - VP, GM, Head of International, Ellation- Crunchyroll
    Chuck Gaspari - Co-Founder & General Counsel, YIP TV
    Carlos Hulett - CEO, VivoPlay
    Marcelo Mattar - GM Latam, SmartVOD
    Nelson Rodriguez - Director Industry Marketing , Akamai
  • Executive Panel 8: New Pay TV and OTT models in the Caribbean and Central America

    17:00 - 17:40 | Panel Discussion | 40 mins


    Rochus Schreiber - CEO, Belize Telemedia Limited
    Patrice Bayard - Vice President & Co Founder, Access Haiti
    Chris Dehring - CEO, Ready TV
    Hugo Condesa - CEO, WeTek
    Alvin Obersi - CEO, WTN Cable
  • Cocktail

    17:40 - 18:40 | Networking Activity | 60 mins

Scroll Up