Agenda Day 2

    Day

  • DAY 2
  • Keynote Speakers
  • Networking Activities
  • Debate Sessions
  • One on One Sessions
  • Panel Discussions
  • Welcoming Speech

  • Welcome Networking Breakfast

    09:00 - 09:30 | Networking Activity | 30 mins

  • Executive Panel 9: CTOs and the Future of TV Technology.

    09:30 - 10:10 | Panel Discussion | 40 mins


    Carlos Miranda - CTO, DISH MEXICO
    Sanjoy Bose - Group CTO - Home & Entertainment , Digicel Group
    Luciano Ramos - VP Technology & Product, CTO, Liberty Latin America
    Diego Martinez - SVP, Americas, Inview Technology
  • One on One Session: Leveraging content for consumer acquisition and churn reduction

    10:10 - 11:30 | One on One session | 20 mins


    Nick Ruczaj - SVP Commercial EMEA and CALA, Vubiquity
  • Executive Panel 10: New Era of Personalization and Add On Channels

    10:30 - 11:00 | Panel Discussion | 40 mins


    Monica Gonzalez-Piriz - Head of Content Acquisitions LATAM, Digicel Group
    Bernarda Duarte - Director, Content Acquisition, Roku
    Javier Ruete - CEO, TCC
    Fernando Graziano - Regional Sales Director North CALA, SeaChange
  • Coffee Break and Networking

    11:00 - 11:30 | Networking Activity | 20 mins

  • Executive Panel 11: DTH New Generation in Latin America

    11:30 - 12:00 | Panel Discussion | 30 mins


    Bruno Pruneda - Director General, Star TV
    Eduardo Stigol - CEO, Inter / TuVes
  • Executive Panel 11: Is Direct to Consumer the Future of TV Producers and Studios?

    12:00 - 12:30 | Panel Discussion | 30 mins


    Paul Presburger - CEO, Pantelion Films & Pantaya
    Miguel Penella - CEO, RLJ Entertainment
    Javier Casella - GM US HISPANIC & LATIN AMERICA, ZEE MUNDO
    Gerardo Kerik - Managing Director, WSI
  • Executive Panel 12: Linear and VOD Pay TV OTT for High and Low End Customers

    12:30 - 13:00 | Panel Discussion | 30 mins


    Nina Muyshondt - Home Business Director, Latam, Millicom
    Tom Elam - Vice President Worldwide Business Development., TIVO
  • One on One Session: CDN is Dead (as We Know It!) – How to win at the Edge in the OTT era.

    13:00 - 13:20 | One on One session | 30 mins


    Sergio Czernichow - Head of Sales Engineering, Ericsson UDN
  • Lunch and Networking

    13:30 - 14:30 | Networking Activity | 60 mins

  • Executive Panel 13: Sports in the multiscreen era

    14:30 - 15:00 | Panel Discussion | 30 mins


    Andrés Nieto Serpa - Director Latin America, Claro Sports
    Mario Sousa - Head of Sales and Marketing North America, MEDIAPRO
    Patrick Stuart - Senior Director, Sports , Applicaster
    Luan Knaya - Sports Content Partnerships , Twitter
  • Executive Panel 14: Direct to Youth Audiences & Add on Channels

    15:00 - 15:30 | Panel Discussion | 30 mins


    Ezequiel Fonseca Zas - SVP Multiplatform Strategy & Marketing, Viacom International Media Networks | The Americas
    Juanjo Duran - Head of SP Americas Content, YouTube
    Guillermo Sierra - Head of Television and Digital Services, HITN
  • Pay TV & OTT in the telecommunications strategy

    15:30 - 16:00 | One on One session


    Jaime Palermo Quesada - Director Corporativo de Telecomunicaciones, Grupo ICE
  • Closing Ceremony

    16:30 - 18:00 | Networking Activity | 60 mins

Scroll Up